Forum tips and tricks

You can talk about almost anything here

Moderators: John@sos, charlesp, Charles uk, RickUK, Petergalileo

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Sun Jan 03, 2010 4:09 am

Hi Brendan

The you tube display is not coming up on the posts I'm reading ie Pizey's 'My seagull on the water'. I've checked the control panel and help and at a loss. Any ideas??

Thanks.... Hugo. :P

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Sun Jan 03, 2010 5:23 am

Hi Hugo,

I think you probably have Javascript disabled in your browser...?

If you let me know which browser you are using (including version number), I will do my best to let you know how to check/change the settings.

All the best,

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Sun Jan 03, 2010 6:31 am

Hi Brendan,

Do you ever sleep??? :D

The active scripting was enabled on my windows explorer 8!

It happened I think when I loaded Skype (what a load of skype <grin>)

Cheers Hugo.

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Sun Jan 03, 2010 1:07 pm

Hi Hugo,

Nah... don't sleep much! :wink:

Have you tried... Tools/Internet Options/Security/Reset all zones to default level...? (the Internet Zone should be Medium-High)... might work, I have IE 8.0 and Skype!

Let me know how you get on.

All the best,

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Sun Jan 03, 2010 9:59 pm

Hi Brendan,

Yep, I tried resetting to default levels.... no go. Also at medium high. It's not really a major problem but curious why.

Cheers Hugo.

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Sun Jan 03, 2010 10:08 pm

Hi Hugo,

Hmmm... :? what happens if you go to the actual YouTube site? Do their videos work for you?

Cheers,

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Sun Jan 03, 2010 10:57 pm

Yep... not a problem. :shock:

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Mon Jan 04, 2010 1:40 am

Hi again Hugo,

Let me have a think and I'll get back to you... what do you actually see in the forum... a space where the video should be or do you see the video but it won't start?

Interesting one!

Cheers,

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Mon Jan 04, 2010 1:47 am

Another thought Hugo...

Can you see the video I posted near the begining of this forum a while ago?

All the best,

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Mon Jan 04, 2010 1:59 am

Hi Brendan

Image

And just to confuse, yesterday I couldn't see the youtube on the previous page (yours, the birds) but today I can :roll:

Thanks Hugo.

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Mon Jan 04, 2010 5:35 am



Can you see this one Hugo?

All the best,

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Mon Jan 04, 2010 8:27 am

Yep, and now I can see Pizey's one too. Haven't changed any setting nor has the puta been turned on or off since last post to you! Did you change anything your end?

Thanks Hugo.

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Mon Jan 04, 2010 1:21 pm

Hi Hugo,

Can you just check one more time... I did something at this end, but it shouldn't have affected Pizey's post, so I have undone my change for now. If you can still see the video's then it must have been your IE settings, if you can't see them again, then I can put my change back in.

Thanks for your patience!

All the best,

User avatar
Hugz
Posts: 3059
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: Forum tips and tricks

Postby Hugz » Mon Jan 04, 2010 6:19 pm

Hi Brendan

They have disappeared again. Pizey's and the one above. The bird one is still there.

Complete mystery to me!

Thanks, Hugo.

BrendanM

Re: Forum tips and tricks

Postby BrendanM » Wed Jan 06, 2010 8:52 am

OK Hugo... I've put my change back in... please let me know if it's working again for you.

All the best,


Return to “General Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests